7/15/2017

KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN HALİT BENEK'İN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA,DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016 Fetö/Pyd terör örgütü tarafından ülkemizde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi kahraman polislerimiz ve vatandaşlarımız tarafından bertaraf edilmiştir.

Kutsal vatanımızın korunması,  milletimizin bekası ve hürriyetimiz için bu uğurda canlarını hiçe saymadan vatanı uğruna sokağa dökülerek cesurca tankların altına yatıp hain darbe girişimini önleyen ve şehadet şerbetini içen aziz vatandaşlarımızı 1. yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa uğrunda toprağa düşen, ‘‘vatan ebedi şan ve şeref bulsun’’ diyerek can veren, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerken, gazilerimiz ile aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en değerli emanetler olduğu bilinci içerisinde, devletimizin her türlü imkânıyla yanlarında olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.
        Ruhunuz şad, mekânınız cennet olsun.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili
                                                      Halit BENEK