9/1/2017

İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Halit Benek'in katılımıyla ilçemizde bayramlaşma programı düzenlendi.

İlk etapta Belediye hizmet binasında muhtar esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaşıldı.

Bayramlaşma programı İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçilerek devam etti.

Program kapsamında İlçe Jandarma Karakoluna gidilerek mehmetçik ile bayramlaşan Kaymakamımız asker ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretler esnasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Karakoluna Kaymakamımız tarafından bayramda kesilmek üzere ikişer kurbanlık koç verildi.

Daha sonra Balpınar Mahallesine geçen Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Halit Benek taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinden sonra Balpınar Mahallesinde Şehit kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu.

Daha sonra Balpınar Mahallesinde ikamet eden şehit aileleri ve yakınları ile bayramlaşan Kaymakamımız, ailelere birer kurbanlık koç erzak ve çesitli yardımlarda bulundu.

Bayramlaşma programına Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Halit Benek İlçe Emniyet Müdürü Sayın Murat Karabulut İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ahmet Şerif Doğan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hikmet Erdin Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Zeki Yetiştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmetşah Aydıner Muhtarlar Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.