26.07.2019

İLÇE KAYMAKAMIMIZ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ SAYIN MUHSİN DURAN KALKAN GÜVENLİK KORUCUSU YEMİN TÖRENİNDE

Mazıdağı ve çevre köylerinde görev yapacak 17 yeni güvenlik korucusu için Mazıdağı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yemin töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Muhsin Duran KALKAN, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Torun, Kurum Amirleri ile korucu aileleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Fatih Torun yemin edecek olan koruculara seslenerek ‘Bu ant vatan ve millet sevgisi, namus ve şeref anlamında olup terörle mücadelede kapsamında beraber görev yapacak olacağınız bu toprakları, beraber müdafaa edeceğimizin kabul belgesidir.” dedi

Yapılan konuşmanın ardından 17 yeni güvenlik korucusu Türk bayrağının üstüne elini koyarak ant içti.

Tören düzenlenen kokteylden sonra sona erdi.