12.06.2019

İFTARDA YER YÜZÜ SOFRASI KURULDU

Mazıdağı Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine halk tarafından yoğun katılımın olduğu gözlendi. Ayrıca Mardin Mv. Tuma Çelik, Mardin B.Şehir Belediye Eş Başkanı Figen Altındağ, Diyarbakır Barış Anneleri, Çınar Belediye Eş Başkanı Necla Tamriş, Bölge kanaat önderleri, HDP İl Eş Başkanı, Mazıdağı HDP İlçe Eş Başkanı ve bir çok partili yemekte halkla buluştu.

Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanı Nalan Özaydın; ‘İlçemizde birlik ve beraberliğin, kardeşliğin, hoşgörünün sürdürülebilmesi için dayanışmayı, paylaşmayı esas almaya devam edeceğiz. Mazıdağı merkeze ve tüm köylere gücümüz yettiğince hizmet ve sevgi taşıyacağız’ diyerek Kadir Gecesinde düzenlenecek olan iftar yemeği ve etkinliğine şimdiden tüm Mazıdağı halkını davet etti.