10.09.2019

EŞBAŞKANIMIZ SAYIN NALAN ÖZAYDIN PERSONELLER İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Belediye Eşbaşkanımız Sayın Nalan Özaydın, belediyede görev yapan personeller ile toplantı yaptı.

Belediye Eşbaşkanımız Sayın Nalan Özaydın yaptığı konuşmada “Belediyede çalışan herkesin görevinin bilincinde olması gerekir. Halkımız bizlerden iş-proje-hizmet bekliyor. Tek amacımız vatandaşlarımıza hizmetlerimizi kaliteli bir şekilde sunmak ve bu hizmetleri sunarken dürüst, güvenilir ve güler yüzlü olmaktır.

Belediye personeli, belediyenin aynasıdır. Vatandaşlarımız sokakta sizler ile iletişime geçiyor, sorunlarını sıkıntılarını personele aktarıyor. Sizin onlara gösterdiğiniz ilgi Belediyemizin kalitesini belirleyen bir etmendir.

Sonuç olarak bu dönemde herkes üzerine düşenin fazlasını yapması gerekir. Şu ana kadar yaptıklarımızı şu andan itibaren katlayarak yapacağınıza inanıyorum. Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum” şeklinde konuştu.