26.09.2019

DEDAŞ VE MARSU TARAFINDAN BOZULAN YOLLAR BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ONARILIYOR

Dedaş ve Marsu tarafından bozulan yollar Belediyemiz tarafından onarılıyor.

Yapılan çalışmayı inceleyerek ekiplerden bilgi alan Eş Başkanımız Sayın Nalan Özaydın, ilçe genelinde onarılması ve yenilenmesi gereken cadde ve sokaklarda çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Çalışma alanlarında mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Eş Başkanımız Sayın Nalan Özaydın:"İnşallah çalışmalarda hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyerek güzel sonuçlara ulaşacağız." dedi.

Bir çok kez DEDAŞ ve Marsu’nun bozdukları yolları protokol gereği onarılması gerektiğini kendilerine belirttiklerini, ancak hiçbir şekilde sonuç alamadıklarını vurgulayan Sayın Özaydın;" Vatandaşlarımızın özellikle kış aylarında problem yaşamamaları adına Belediye olarak bozulan yolları yapma gereği gördük. Şuan çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Kendi imkanlarımız ile çalışmaları başlattık. Bu İlçe hepimizin, herkesin sahip çıkması gerekir." ifadelerini kullandı.