8/7/2017

BAŞBAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET ŞİMŞEK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek, AK Parti Mardin Milletvekilleri Sayın Orhan Miroğlu ve Sayın Ceyda Bölünmez, Mardin Valisi Sayın Mustafa Yaman ilçemizi ziyarete geldi, Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Halit Benek tarafından karşılandı.

Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek ve yanındaki heyet ilçemizi gezerek esnafla görüştü..

Sayın Bakan vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Daha sonra belediyeye geçen Sayın Bakan, Kaymakam/Belediye Başkan V. Sayın Halit Benek tarafından ilçemizde yapılan hizmetler ve yatırımlar ile yapılacak yatırım ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İlçemizde yapımı devam eden Eti bakır tesislerine geçen Sayın Bakan, incelemelerde bulunarak fabrika hakkında bilgi aldı.

Sayın Bakan daha sonra da fabrika işçileriyle yemek yiyerek hatıra fotoğrafı çekildi ve İlçemizden ayrıldı.