3/18/2018

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 103. YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI

İlçemizde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü kutlama programı Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Halit Benek'in Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye adına çelenkler sunmasıyla başladı.

Saygı Duruşu ve Istiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine binaen Jandarma Astsubay Komando Çavuş Hazim Bayram tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.

Daha sonra öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu.

Yunus Emre Ortaokulu öğrencilerinin sunduğu tiyatro gösterisi büyük bir ilgi ile izlendi

Müzik öğretmenleri ve öğrenciler tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Şiir,Resim ve Kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle düzenlenen program sona erdi