Mazıdağı Belediyesi Güncel Duyurular

3/19/2018

Mazıdağı Belediye Başkanlığı Sürekli/Geçici İşçi Kadrolarına Geçiş Sınav Duyurusu (19.03.2018)

MAZIDAĞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI SÜREKLİ/GEÇİCİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ SINAV DUYURUSU

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 127'nci Maddesi ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye eklenen geçici 23'üncü ve 24'üncü maddeler kapsamında, sürekli/geçici işçi kadrolarına geçiş için başvuruları kabul edilen hak sahibi işçilerin sınav uygulaması "Sözlü Sınav" olarak belirlenmiş olup, sınavlar 22.03.2018 tarihinde 13:30 - 17:00 saatleri arasında Mazıdağı Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacaktır. Hak sahiplerinin belirtilen tarih ve saatlerde sınavın yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav tarihine ilişkin bilgi Mazıdağı Belediye Başkanlığından alınabilecektir.

İLANEN DUYURULUR.

Sınavların yeri, günü ve saatine ilişkin bilgiler ilgili idarenin veya şirketinin internet sayfasında ilan edilir. Yapılan ilan tebliğ hükmüne geçer, ilgililere ayrıca tebligat yapılmaz.

Duyuru Resim